Vinsmagekasse – Spanien

1.146 kr. inkl. moms

Prisen er inkl. håndtering og levering.
Spar 251,- inkl. moms. Normalpris inkl. håndtering og levering: 1397,- inkl. moms.
Betaling sker pr. efterkrav i form af en faktura sendt til modtagers e-mail eller via Visa eller MasterCard.

Husk – alle vine kan efterfølgende selvfølgelig bestilles separat ved henvendelse til info@houseofwine.dk

Categories: , ,

Description

Spansk vin har i mange år haft et lidt trist renommé, men i de sidste år er spansk vin virkelig begyndt at komme tilbage til fordums styrke. Dette skyldes ikke mindst at pris og kvalitet i den grad hænger sammen og på danske breddegrader har en hvis hr. Peter Sisseck og hans Dominio de Pingus også gjort sit til, at spansk vin igen har vind i sejlene.

Selvom Danmark i mange år har set lidt bort fra det spanske, så er Spanien stadig vardens tredje største vinproducerende land i verden. Mange husker måske de til tider meget træ’ede Rioja vine. Spanien har dog meget mere at byde på, og i takt med andre vinområder og filosofier har vundet frem, så er Spansk vin i dag også symbol på store frugtige og til tider nærmest søde vine. Og hvis der er noget, som danskere generelt godt kan lide, så er det netop denne form for vin.

Madmæssigt passer meget spansk vin rigtig fint til vores fede juelmad og gør den tid på året spansk vin til et oplagt valg. Men ellers er det selvfølgelig lige til højre benet at servere til tapas.

Vi har lavet en ren spansk pakke for at hylde, at Spanien igen begynder at komme tilbage på vinkortet. En hvid Verdejo til f.eks. kunne gå til dampet fisk eller skaldyr, tre røde med masser af temperament og power lavet på Tempranillo druen,  en enkelt flaske fra Priorat  i Catalonien samt vores fantastiske økologiske cava fra Penedès.

Så der er masser af gode muligheder for at komme lidt rundt om det spanske og få en smagsprøve på, hvad landet kan præsentere.

God smagning.

I pakken er følgende vine:
2* Blume Verdejo D.O., Rueda, Spanien (hvid)
2* Sentero “Roble”, Toro, Spanien (rød)
2* Sentero “Expresion”, Toro, Spanien (rød)
2* Finca Museum Vinea Crianza 2017, Cigales DO, Spanien (rød)
2* Sol I Terra, Priorat 2015, Spanien (rød)
2* Juliá & Navinés Cava Brut – Øko, Spanien (Cava)

You may also like…