Vinsmagekasse – Pinot Noir

1.270 kr. inkl. moms

Prisen er inkl. håndtering og levering.
Spar 282,- inkl. moms. Normalpris inkl. håndtering og levering: 1552,- inkl. moms.
Betaling sker pr. efterkrav i form af en faktura sendt til modtagers e-mail eller via Visa eller MasterCard.

Husk – alle vine kan efterfølgende selvfølgelig bestilles separat ved henvendelse til info@houseofwine.dk

Category:

Description

Druen Pinot Noir er kendt og anvendt i hele verden. Mange tænker store og dyre franske Bourgogner, men druen anvendes mange steder og det har vi udnyttet i denne Pinot Noir smagskasse. For hvordan smager Pinot Noir i USA, Ungarn, Alsace osv. osv.

Pinot Noir er en tyndskallet drue og det giver derfor en meget let og lys rødvin, som ofte kan nydes uden mad, men som samtidig går til en lang række af retter fra fisk til kylling, til salater og ost.

Den tynde skal gør dog også Pinot Noir til en meget skrøbelig drue. Den er meget følsom overfor vejrforhold, det klima den står i, jordbundsforhold og angribes let af sygdomme, da den har svært ved at bekæmpe dem. Derfor skal Pinot Noir druen plejers og behandles mere nænsomt end andre mere hårdføre druer.

Pinot Noir kan godt lide lidt kølligere klima, hvilket Bourgogne netop giver den gode muligheder. Vi bevæger os som sagt rundt i verden. Interessant er især den ungarske Le Comte de Mercy, da den netop ligger på samme breddegrad som Bourgogne. Pinot Noir har derfor gode muligheder for at udfolde sig i det ungarske.

Vi tager desuden et smut til Lodi i Californien, hvor Pinot Noir generelt gør sig godt  samt en tur rundt i Frankrig via Languedoc over Bourgogne til Alsace. Der er med andre ord noget for en hver smag, men især en god mulighed for at afprøve, hvilken Pinot Noir smag man selv er til.

Vi håber alle bliver glade, når denne fantastiske kasse kommer hjem og at du/I vil nyde at afprøve samme drue i forskellige konstruktioner.

God smagning.

I pakken er følgende vine:
2* François Lurton Salicer, Frankrig (rød)
2* Le Comte de Mercy 2019, Ungarn (rød)
2* Cuvée Brieu 2020,  Frankrig (rød)
2* Blazon 2018, Lodi, USA (rød)
2* Pasquier Desvignes Bourgogne, Frankrig (rød)
2* Domaine du Moulin de Dusenbach 2019, Alsace, Frankrig(rød)

You may also like…