Vinsmagekasse – Bobler

1.660 kr. inkl. moms

Prisen er inkl. håndtering og levering.
Spar 379,- inkl. moms. Normalpris inkl. håndtering og levering: 2039,- inkl. moms.
Betaling sker pr. efterkrav i form af en faktura sendt til modtagers e-mail eller via Visa eller MasterCard.

Husk – alle vine kan efterfølgende selvfølgelig bestilles separat ved henvendelse til info@houseofwine.dk

Category:

Description

Amen altså, kan det blive bedre end en hel pakke kun med bobler. Masser af bobler til alle slags formål. Alle kan nydes uden noget til, men skulle man sige lidt om hvad de er bedst til, så kommer her lidt retningslinjer.

Sacchetto Prosecco er perfekt til terrasen eller som velkomst, når gæsterne ankommer. Den er frisk og frugtig og er super som et glas inden maden.

Julià & Navinès Brut Cava er lidt i samme boldgade. Et godt velkomstglas. Den er frisk og elegant og med små bobler og går super til kanapéer til velkomsten eller en gang tapas. Ligeledes med Champteloup Cremant de Loire Brut, den er dog fra hylden lige over de to andre.

Champteloup Cremant Rosé’en er til skalddyr, rejer eller laksesalater. Populært sagt går roséens farve til madens farve. De to ting skal hænge sammen. Den bør ikke sættes til varm laks. Det skal være koldt for at få den bedste kombination. Ligeså med Julià & Navinès Cava Brut Rosé, som ville være sjov at smage op imod Champteloup Cremant Rosé’en, da det nu er en smagekasse. Det giver mulighed for rigtig at finde ud af, hvad man mest er til.

Champagne Collet Brut er en fantastisk champagne og kunne meget vel sættes til kaviar og hummer. Vi er i champagne og til champagne hører luksus. Sådan er det bare. Det er ikke noget vi finder på. Champagne kan nemlig noget de andre ikke kan og vi er oppe der, hvor livet er lige lidt ekstra smukt.

Husk dog, at alle flaskerne kan nydes alene. Det er jo dig der bestemmer, hvad du kan lide til, hvis overhovedet noget. Nogen gange skal man bare åbne en flaske, hælde den i glassene og nyde den.

Så er du forberedt til gæsterne ankommer eller manden/konen kommer hjem 😉

I pakken er følgende vine:
2* Sacchetto Prosecco Spumante Brut, Veneto, Italien (Prosecco)
2* Chateau Champteloup Cremant de Loire Brut, Frankrig (Cremant)
2* Chateau Champteloup Cremant de Loire Rosé, Frankrig (Cremant)
2* Julià & Navinès Cava Brut, Penedes, Spanien (Cava)
2* Julià & Navinès Cava Brut Rosé, Penedes, Spanien (Cava)
2* Champagne Collet Brut, Frankrig (Champagne)

You may also like…