Vinpakke – Bobler

1.298 kr. inkl. moms

Prisen er inkl. håndtering og levering.

Spar 401,- inkl. moms. Normalpris inkl. håndtering og levering: 1699,- inkl. moms.
Betaling sker pr. efterkrav i form af en faktura sendt til modtagers email.

Kategori:

Beskrivelse

Amen altså, kan det blive bedre end en hel pakke kun med bobler. Masser af bobler til alle slags formål. Alle kan nydes uden noget til, men skulle man sige lidt om hvad de er bedst til, så kommer her lidt retningslinjer.

Sacchetto Prosecco er perfekt til terrasen eller som velkomst, når gæsterne ankommer. Den er frisk og frugtig og super som et glas inden maden.  Francois Montand Brut er lidt i samme boldgade. Et godt velkomstglas. Den er tør og går super til kanapéer og andre snacks. Ligeledes med Champteloup Brut, den er dog fra hylden lige over de to andre.

Francois Montand Ice er en demi-sec og dermed lidt mere sød. Den er faktisk sød nok til at gå til desserter, som dog ikke må være for søde, for så bliver det sødt i sødt og alt for meget. Så kage eller pandekager og du har en verdensklasse kombination.

Champteloup Rosé’en er til skalddyr, rejer eller laksesalater. Populært sagt går roséens farve til madens farve. De to ting skal hænge sammen. Den bør ikke sættes til varm laks. Det skal være koldt for at få den bedste kombination.

Collet Champagne er kaviar og hummer. Vi er i champagne og til champagne hører luksus. Sådan er det bare. Det er ikke noget vi finder på. Champagne kan nemlig noget de andre ikke kan og vi er oppe der, hvor livet er lige lidt ekstra smukt.

Husk dog, at alle flaskerne kan nydes alene. Det er jo dig der bestemmer, hvad du kan lide til, hvis overhovedet noget. Nogen gange skal man bare åbne en flaske, hælde den i glassene og nyde den.

Så er du forberedt til gæsterne ankommer eller manden/konen kommer hjem 😉

I pakken er følgende vine:
2* Sacchetto Prosecco Spumante Brut, Veneto, Italien (bobler)
2* Chateau Champteloup Cremant de Loire Brut, Frankrig (bobler)
2* Chateau Champteloup Cremant de Loire Rosé, Frankrig (bobler)
2* Francois Montand Brut, Jura, Frankrig (bobler)
2* Francois Montand “ICE” Demi-sec, Jura, Frankrig (bobler)
2* Collet Champagne Brut, Frankrig (bobler)

Du kunne også være interesseret i...