Portvinsjulekalender 2023 – Luksus (24X5cl)

1.195 kr. inkl. moms

Categories: ,

Description

Den klassiske portvinsjulekalender

Tro det eller lad vær, men julen  nærmer sig og vi er klar med hygge til…. de voksne. Portvinsjulekalender 2023 er igen i år en dejlig sag med 24 forskellige portvine med en gennemsnitsalder på ca. 20 år. Det kan godt være, at julen er børnenes tid, men det kan ligeså godt være de voksnes.

Forestil dig gennem hele december frem til juleaften hver dag at kunne nyde en ny portvin og smage sig frem til din favorit.

Gå på opdagelse

Portvinsjulekalenderen er naturligvis den perfekte måde at gå på opdagelse i portvinens verden. Fra den 1. til den 24. december venter der hver dag bag lågen en lækker portvin på 5 cl. Det er en perfekt størrelse for at smage og nyde samtidig med at man komme godt rundt i stilarter og årgange. For portvin kommer i mange varianter og kalenderen er derfor en super god måde at lærer noget nyt eller hvis man er god kender blot at udforske de forskellige stilarter.

Den perfekte gaveide

Portvinsjulekalenderen er perfekt til selvforkælelse, men samtidig en suveræn gaveide f.eks. som værtsgave, til partneren eller måske som præmie til julefrokosten. Da den indeholde 11 forskellige portvinsvarianter vil der være noget for enhver smag.

Det indeholder portvinsjulekalenderen

Det fantastiske ved en portvinsjulekalender er, at man får lov at smage hele 11 portvinsvarianter: 10 års White, 20 års White, 40 års White, White Colheita, Late Bottled Vintage, Vintage, 10 års Tawny, 20 års Tawny, 30 års Tawny, 40 års Tawny og Tawny Colheita.

Der er ni Colheita fra 4 årtier (00, 80, 70, 60´erne), seks LBV fra 3 årgange (2017, 2018 og 2019) samt økologisk portvin.

Portvinskalenderen består af i alt 8 forskellige portvinsmærker: Cruz, Dow´s, Messias, Portofino (Martha´s Wines), Quinta da Trovisca (Quevedo Wines), Quinta de la Rosa, Taylor´s og Vista Alegre.

Der er flere verdens-præmierer i miniature-format og flere helt eksklusive til denne kalender.

Bag hver låge gemme der sig 5 cl. portvin i glasflaske og med IVDP´s garantiforsegling.

Det er vist ret lige til – glæd dig selv eller glæd en, som du har kær 😉

Glædelige portvinsjul
Team House of Wine.

HINT: Du kan løbende følge med på: portvinsjulekalender.dk, portvinene dag for dag bliver afsløret med ekstra beskrivelser.

Husk, portvinsjulekalender 2023 kommer også i en klassisk version.