Vin firmajulegave

295 kr. inkl. moms

Prisen er inkl. håndtering og levering.
Betaling sker via Visa eller MasterCard.

Kontakt os på info@houseofwine.dk for en faktura.

Kategori:

Beskrivelse

Vin firmajulegave

Når firmaets ansatte fortjener en erkendtlighed, så står House of Wine klar med vin til en firmajulegave til kollegaerne. I dette eksempel har vi valgt den enkle løsning med en storslået Amarone fra 2015 fra vinhuset Monte Casale. En helt klassisk Amarone lavet af de tørrede druer Corvina (75%), Rodinella (20%) og Molinara (5%). I næsten får du brombær og kirsebær samt noter af træfad og krydderier. Fed og fyldig vin med masser af mørke modne bær. God og lækker afrundet sødme som vi generelt kender den fra Amarone. Vinen passer super til julemaden og går perfekt oksekød eller pasta.

Den er i selskab med tre økologiske og bæredygtige chokoladebarer fra Mellow Chocolate. Mens Amaronen naturligvis er fra Veneto i Norditalien, så er Mellow Chocolate lokaliseret i København og laver chokolade af kakaobønner fra farmere, der respekterer menneskerettigheder, kakaoskovbrug og biodiversitet.

Mellow Chocolate bearbejder og producere barerne i København af kakaobønner fra hele verden, og chokoladen tilberedes altid i små partier med få ingredienser og ingen hemmeligheder. Mellow Chocolate er selvfølgelig øko-certificeret og bæredygtighed er en helt naturlig ingrediens i virksomhedens DNA. Kvalitet fra enden til anden.

Der er et minimum på 10 firmagaver.

Skulle dette eksempel ikke lige være den perfekt julefirmagave , så fortvivl ej. Vi har masser af bud på vin til jeres julefirmagave samt kan tilbyde en række af spændende produkter. Du bestemmer om det skal være i gaveæske eller måske en stor lækker kurv.

Kontakt os for specielønsker på: info@houseofwine.dk eller 29729838.

Glædelig jul.
Team House of Wine