Pulltek AntiOx Wine Saver

149 kr. inkl. moms

Genial lille løsning, som forhindrer oxidering af vinen i flasken efter, at den er åbnet. Den gør det muligt for vinen at holde sig lækker i op til 10 dage.

Vinens nedbrydelsesproces bliver bremset, når man lukker en flaske vin med AntiOx stopperen. Teknologien inde i proppen sørger for at absorbere ilten i flasken, således at vinen ikke oxiderer. Teknologien i stopperen er baseret på blandt andet aktivt kul. Resten er patenteret, og en forretningshemmelighed.

Nedbrydelsesprocessen bliver ikke standset helt, da vinen uanset hvad er blevet udsat for ilt fra det øjeblik proppen blev fjernet.

Se mere i denne lille video:
https://youtu.be/DNJpRrlEfdo

Holdbarhed

Hvis man bare sætter en almindelig prop i flasken og køler den ned, kan vinen holde til dagen efter, og smagen vil ændre sig markant. Med AntiOx forlænges holdbarheden med op til 10 dage, alt afhængigt af hvor hurtigt, du sætter AntiOx i flasken efter åbning.

Du kan holde styr på datoen ved hjælp af den smarte drejeskive på stopperen. Med tallene fra 1 til 31 kan du markere datoen for, hvornår du har åbnet vinen.

Sæt Antiox stopperen på så hurtigt som muligt og hold  derefter flasken i oprejst position ved brug af stopperen. Sæt vinen på køl.

Æsken indeholde én Pulltek Antiox stopper inkl. en lille pose til opbevaring. Den virker ikke til mousserende vine, som champagne, cava m.m. da disse vil få stopperen til at springe af.

Category: