Klassisk Portvinsjulekalender 2022 (24X5CL)

599 kr. inkl. moms

Prisen er inkl. håndtering og levering.
Betaling sker via Visa eller MasterCard.

Glædelig jul.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Den klassiske portvinsjulekalender

Tro det eller lad vær, men julen  nærmer sig og vi er klar med hygge til…. de voksne. Portvinsjulekalender 2022 er igen i år en dejlig sag med 24 forskellige portvine med en gennemsnitsalder på over 12 år. Det kan godt være, at julen er børnenes tid, men det kan ligeså godt være de voksnes.

Forestil dig gennem hele december frem til juleaften hver dag at kunne nyde en ny portvin og smage sig frem til din favorit.

Gå på opdagelse

Portvinsjulekalenderen er naturligvis den perfekte måde at gå på opdagelse i portvinens verden. Fra den 1. til den 24. december venter der hver dag bag lågen en lækker portvin på 5 cl. Det er en perfekt størrelse for at smage og nyde samtidig med at man komme godt rundt i stilarter og årgange. For portvin kommer i mange varianter og kalenderen er derfor en super god måde at lærer noget nyt eller hvis man er god kender blot at udforske de forskellige stilarter.

Den perfekte gaveide

Portvinsjulekalenderen er perfekt til selvforkælelse, men samtidig en suveræn gaveide f.eks. som værtsgave, til partneren eller måske som præmie til julefrokosten. Da den indeholde 15 forskellige portvinsvarianter vil der være noget for enhver smag.

Det indeholder portvinsjulekalenderen

Det fantastiske ved en portvinsjulekalender er, at man får lov at smage hele 15 portvinsvarianter: 1Lágrima White, White Reserve, 10 års White, White Colheita, Rosé,Ruby, Ruby Reserve, Late Bottled Vintage, Vintage, Tawny, Tawny Reserve, 10 års Tawny, 20 års Tawny, 30 års Tawny og Tawny Colheita.

Der er 6 Colheita´er fra 10, 00, 80, 70’erne og 5 LBV´er fra top-årgangene 2016, 2017 og 2018 samt 3 økologiske portvine.

Portvinskalenderen består af i alt 7 anerkendte portvinsmærker: Cruz, Dalva, Dow´s, Messias, Portofino (Martha´s Wines), Quinta da Trovisca
(Quevedo Wines) og Taylor´s..

Bag hver låge gemme der sig 5 cl. portvin i glasflaske og med IVDP´s garantiforsegling.

Det er vist ret lige til – glæd dig selv eller glæd en, som du har kær 😉

Glædelige portvinsjul
Team House of Wine.

HINT: Du kan løbende følge med på: portvinsjulekalender.dk, portvinene dag for dag bliver afsløret med ekstra beskrivelser.

Husk, portvinsjulekalender 2022 kommer også i en luksusudgave.